O nama

O nama

Kompanija Stanić vodeći je distributer domaćih i svjetskih brandova prehrambenih proizvoda prisutan na tržištu Hrvatske sada već 25 godina. Lidersku poziciju kompanija Stanić izgradila je prije svega kontinuiranim ulaganjima u razvoj distribucijske mreže kroz regionalne centre smještene u najvećim gradovima Hrvatske (Zagreb, Rijeka, Pula, Zadar, Split, Dubrovnik i Osijek), stalnom edukacijom zaposlenika, praćenjem najmodernijih organizacijskih procesa te poštujući visoke standarde poslovanja. Uz široki asortiman visokokvalitetnih proizvoda i kompletnu uslugu logistike podržanu snažnom distribucijskom mrežom, glavne odrednice poslovanja su i vlastiti pogoni za proizvodnju i pakiranja hrane te vlastiti maloprodajni lanac.

Razvojni ciljevi kompanije

  • Lider u distribuciji prehrambenih proizvoda na cijelom hrvatskom tržištu
  • Pružanje logističkih usluga svim partnerima (distribucija, transport, skladištenje)
  • Ulaganje u razvoj vlastite proizvodnje i pakiranja
  • Poseban naglasak na razvoj HoReCa asortimana i prodaje
  • Razvoj maloprodajne mreže namijenjene prvenstveno HoReCa kupcima
  • Kontinuirani rad na novitetima u uslugama i proizvodima, praćenje i implementacija modernih tehnoloških i informatičkih rješenja u svrhu poboljšanja svih procesa poslovanja

Naša filozofija

Misija

Misija poslovanja kompanije Stanić, u kojoj vjerujemo da je samo najbolje dovoljno dobro, temelji se na visokokvalitetnim proizvodima koji imaju povjerenje potrošača i kontinuiranim aktivnostima kojima u svakom trenutku jamčimo na policama trgovina svjež i zdrav proizvod.

Vizija

Vizija nam je biti vodeća distribucijska kompanija prehrambenih proizvoda po znanju i organizaciji, po odnosu s kupcima i potrošačima te po ostvarenju poslovnih vizija naših partnera.

Distributer kvalitete prije svega.

Vaš posao je naša briga, pobrinuti ćemo se da vaša roba dođe sigurno do odredišta i na vrijeme.

Kontakt