Skladištenje i distribucija vrhunska tehnologija po mjeri

Skladištenje i distribucija vrhunska tehnologija po mjeri

 Skladištenje i distribucija vrhunska tehnologija po mjeri

Naši skladišno – poslovni kompleksi na raspolaganju su svim tvrtkama koje imaju potrebu za korištenje najsuvremenijih rashladnih komora i tehnologija čuvanja proizvoda na plus i minus režimu. Centralno skladište od 7000 m2 nalazi se na Kerestincu, ali isto tako svaki DC raspolaže i s vlastitim skladišnim prostorom. Moderno opremljena skladišta i stručno osoblje garantiraju profesionalnu uslugu skladištenja.

Distributivno logistički centar Kerestinec

Poslovno – distribucijska građevina osmišljena je kao reprezentativan poslovni kompleks kojem je uz uredske prostore glavna funkcija skladištenje, manipulacija i logističko upravljanje poslovanjem roba posebnih režima čuvanja. Cjelokupna poslovna organizacija i stalno proširivanje poslovanja i asortimana te potrebe naših kupaca uvjetovale su izgradnju centralnog distribucijsko – poslovnog kompleksa (visoko regalno skladište s rashladnim komorama različitih temperaturnih režima) u skladu s visokim zahtjevima Europske unije i standarda čuvanja i manipulacije prehrambenih proizvoda. Dio poslovnih prostora ponudili smo tržištu nudeći kompletne logističke i usluge skladištenja.


Lokacija

Lokacija ima veliki potencijal i izvrsnu povezanost. Kompleks se nalazi u Kerestincu na samom ulazu u Zagreb sa zapadne strane i direktno je cestovno povezan prema zapadu autocestom prema Europi, odnosno Ljubljani i Mariboru te najmodernijim prometnicama prema istoku i jugu Hrvatske. U vremenu kada gradske zone Zagreba doživljavaju intenzivne promjene, a rubna područja grada kontinuirano se profiliraju u prestižne poslovne zone i dobivaju nove urbanističke vrijednosti, ova pozicija osigurava veliki potencijal. Izvrsna dostupnost objekta iz svih smjerova obzirom da se nalazi na čvorištu autocesta i zagrebačke obilaznice isključujući tako mogućnost prometnih gradskih gužvi


Zemljište i tehnički podaci

Ukupna površina parcele iznosi 22 319 m2, poslovno – skladišni kompleks površine je 7000 m2, a visina kompleksa iznosi 13,10 m. Osim transparentnog izgleda kompleks je opremljen i najmodernijom tehnologijom što uključuje integriranje sistema, a sve u svrhu optimalizacije poslovanja

Vrhunska tehnologija za optimalno poslovanje

Najmodernije rampe s mogućnošću podešavanja prilaza, njih osam, za prihvat robe smještene su na jugoistočnoj strani građevine projektirane na način da se istovremeno može obavljati funkcija utovara i istovara više prijevoznih jedinica. Raspolažemo sa 11 rashladnih komora različitih temperaturnih režima, s visoko regalnim skladišnim prostorom na 5 nivoa. U cilju što kvalitetnije usluge implementiran je HACCP, sustav automatskog naručivanja roba od dobavljača kao i od kupca prema skladištima i napredni sustav za automatizirano upravljanje skladišnim poslovanjem, WMS. Kompanija Stanić d.o.o. je među prvima u Hrvatskoj cer­tificarala sustav IFS Logistic, početkom 05. mjeseca 2014. Certifikat je odobren od tvrtke TUV NORD, odnos­no njene podružnice TUV Croatia d.o.o. Cilj standar­da IFS Logistic je osigurati sigurnost hrane u cijelom međunarodnom lancu opskrbe. Ovo je jedan od prvih međunarodnih standarda koji je usmjeren na logističke aktivnosti. Potvrda IFS-a jamči kupcima velikih trgov­ačkih lanaca i međunarodnih tvrtki sigurnost isporučene (kupljene) hrane.


Naša skladišta

Info podaci DC Pula

DC Pula počeo je s radom 2002. godine i smješten je u Vodnjanu na prometnici Pula – Rovinj u blizini Istarskog ipsilona. Trenutno je zaposleno gotovo 30 djelatnika od komercijalnih stručnjaka za trgovačku mrežu i HoReCa kanal do djelatnika na manipulaciji i čuvanju robe u skladišnim prostorima. Prostire se na 1000 m2 najmodernijih komora za sve režime čuvanja robe koje čine kapacitet skladišta 410 paletnih mjesta. Broj dostavnih vozila kojima raspolaže DC Pula iznosi preko 30 u kojima su instalirani rashladni uređaji različitih temperaturnih režima. DC Pula svakodnevno distribuira proizvode na više od 900 lokacija.


Info podaci DC Zadar

DC Zadar počeo je s radom 2002. godine. Trenutno je zaposleno gotovo 20 djelatnika od komercijalnih stručnjaka za trgovačku mrežu i HoReCa kanal do djelatnika na manipulaciji i čuvanju robe u skladišnim prostorima. Prostire se na više od 500 m2 najmodernijih komora za sve režime čuvanja robe koje čine kapacitet skladišta 150 paletnih mjesta. Broj dostavnih vozila kojima raspolaže DC Zadar iznosi preko 20 u kojima su instalirani rashladni uređaji različitih temperaturnih režima. DC Zadar svakodnevno distribuira proizvode na više od 400 lokacija.


Info podaci DC Dubrovnik

DC Dubrovnik počeo je s radom 2004. godine. Trenutno je zaposleno 12 djelatnika od komercijalnih stručnjaka za trgovačku mrežu i HoReCa kanal do djelatnika na manipulaciji i čuvanju robe u skladišnim prostorima. Prostire se na više od 500 m2 najmodernijih komora za sve režime čuvanja robe koje čine kapacitet skladišta 100 paletnih mjesta. Broj dostavnih vozila kojima raspolaže DC Dubrovnik iznosi preko 10 u kojima su instalirani rashladni uređaji različitih temperaturnih režima. DC Dubrovnik svakodnevno distribuira proizvode na više od 200 lokacija.


Info podaci DC Osijek

DC Osijek počeo je s radom 2000. godine i smješten je na ulazu u Osijek iz smjera Vukovara. Trenutno je zaposleno preko 20 djelatnika, od komercijalnih stručnjaka za trgovačku mrežu i HoReCa kanal do djelatnika na manipulaciji i čuvanju robe u skladišnim prostorima. Prostire se na 1500 m2 najmodernijih komora za sve režime čuvanja robe koje čine kapacitet skladišta 300 paletnih mjesta. Broj dostavnih vozila kojima raspolaže DC Osijek iznosi preko 20 u kojima su instalirani rashladni uređaji različitih temperaturnih režima. DC Osijek svakodnevno distribuira proizvode na više od 1000 lokacija.


Info podaci DC Rijeka

DC Rijeka počeo je s radom 1999. godine i smješten je u industrijskoj zoni Marinići, blizu Riječke zaobilaznice. Trenutno je zaposleno 20 djelatnika od komercijalnih stručnjaka za trgovačku mrežu i HoReCa kanal do djelatnika na manipulaciji i čuvanju robe u skladišnim prostorima. Prostire se na 1500 m2 najmodernijih komora za sve režime čuvanja robe koje čine kapacitet skladišta 300 paletnih mjesta. Broj dostavnih vozila kojima raspolaže DC Rijeka iznosi preko 20 u kojima su instalirani rashladni uređaji različitih temperaturnih režima. DC Rijeka svakodnevno distribuira proizvode na više od 600 lokacija.


Info podaci DC Zagreb

DC Zagreb počeo je s radom 1994. godine i smješten je uz Slavonsku aveniju na istočnom dijelu ulaza u Zagreb. Trenutno je zaposleno preko 120 djelatnika od komercijalnih stručnjaka za trgovačku mrežu i HoReCa kanal do djelatnika na manipulaciji i čuvanju robe u skladišnim prostorima. Prostire se na 6750 m2 najmodernijih komora za sve režime čuvanja robe. Broj dostavnih vozila kojima raspolaže DC Zagreb iznosi preko 120 u kojima su instalirani rashladni uređaji različitih temperaturnih režima. DC Zagreb svakodnevno distribuira proizvode na više od 2000 lokacija.